Blog

2012.10.29.

Sziasztok!
Úgy döntöttünk plakátokat helyezünk el Szegeden és környékén, a weblapról. Ezért úgy gondoljuk ti is küldhetnétek, ötleteket, vagy általatok megtervezett plakátot az adel.adel@citromail.hu, vagy anna.anna@gmail.hu e-mail címekre. A kikötések a következők:
  • A plakáton szerepeljen a weblap neve (forever-horses.webnode.hu)
  • Képként a mi lovaink legyenek rajta. (ERRE A CÉLRA kimásolhatjátok lovaink képeit az oldalról)
​Itt van egy plakát, amit mi csináltunk: 

​A legjobbakat kirakjuk a weblap "Újdonságok" menüpontba. Előre is köszönjük!
                                                                                                                                            Adél & Anna

 

2012.10.24.

Sziasztok!
Már láthattátok, a "Kedvenceim a lovak" kiírást az újdonságok között. Eddig azt vettük észre, hogy nem nagyon mertek szövegeket küldeni. De biztosítunk benne titeket, hogy sem mi, sem más nem fog megenni, még ha esetleg fura dolgokat küldtök, hiszen ennek a projektnek éppen az a lényege, hogy mi tudjuk, hogy ti mit gondoltok a lovakról és ha valamit nem jól tudsz, akkor azt kijavítsuk. Tehát kérjük, hogy nyugodtan küldj, az anna.anna@gmail, vagy adel.adel@citromail.hu-ra szöveget. Ha nem tudod miről van szó, nézd meg az "Újdonságok" menüpontban.

 

2012.09.28.

Hello mindenki!
Az utóbbi időben az oldal számtalan újításon esett át, ami reméljük mindegyikőtöknek tetszik. Ez a jó hír. A rossz hír viszont az, hogy a weblap, már egy hónapos és a látogatók száma még mindig nagyon alacsony. Ezért minden látogatót (téged is) nagyon szépen megkérjük arra, hogy ismerőseit, barátait, tudassa a weblap létezéséről. Előre is nagyon, nagyon szépen köszönjük:
                                                                                     Adél és Anna